icon skydd 042-896 30
  • Vardagar 10-19
  • Lördagar 10-16
  • Söndagar 11-16
Fri frakt
Fri frakt i webbshopen på köp över 1500 kr
Fri frakt
35 års erfarenhet
Fri frakt
14 dagars öppet köp i webbshopen
Säkra betalningar på ekebymobel.se

Små mattor

Här har vi samlat alla våra mattor som är upp till 1 meter i bredd och i varierande längder.

Finns det något värre än att kliva ur den varma duschen och ställa fötterna på ett iskallt badrumsgolv? Lägg ut en fluffig och mjuk badrumsmatta så blir hela duschupplevelsen bättre. I sortimentet hittar du flertalet badrumsmattor av hög kvalitet och snygg design. Även om ditt badrum har en diskret inredning kan det vara kul att bryta av med färg på mattan. Välj bland snygga mattor i marinblått, vitt, grått och petrol och bland runda och rektangulära former. Vi har badrumsmattor från det omtyckta varumärket Gripsholm, så du kan lita på att kvaliteten, komforten och designen är på topp. Gillar du Carolina Gynnings design kan du nu också få den i badrummet med en badrumsmatta i serien Butterfly.

Barnen leker ofta på golvet och köper du en fin och mjuk barnmatta från vårt sortiment så kan barnen sitta mjukt och samtidigt få en vacker dekoration i rummet. Vi har samlat flera olika motiv på barnmattor i sortimentet. Här kan du bland annat köpa runda mattor med stjärnor eller med söt uggla. Våra mattor är relativt stora och är dessutom tillverkade av hög kvalitet. Med en tät och tjock lugg och med material som ull, är mattan både tålig, bekväm att sitta och gå på samt håller formen bra.

Dörrmattornas funktion i hemmet är både praktisk och estetisk. Samtidigt som de skänker liv till din hall hjälper de till att så att grus och småstenar inte följer med in i ditt hem. Se till att inte gå på vad som helst, utan välj din dörrmatta med omsorg! Tänk på att det många gånger är det som dina gäster ser först när de kommer in i ditt hem.

Låt dig inspireras av vårt stora och varierade sortiment av plastmattor. Plastmattorna du ser här är tillverkade av hög kvalitet och hållbarhet. Fördelen med plastmattor, gentemot vävda tygmattor, är att de kan tvättas enkelt, användas på båda sidor och dessutom kan läggas utomhus. Du hittar vackra färger och mönster på våra plastmattor, vissa har även detaljer i form av fransar. Många gillar att inreda med mattor i hemmets alla rum, men i just köket kan det vara lite knepigt att lägga en vanlig matta. Med en plastmatta får du en ombonad känsla i köket samtidigt som mattan är lätt att rengöra vid behov.

Artiklar 1 till 50 av totalt 55

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 50 av totalt 55

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2