Ekeby Möbler

För dig och ditt hem sedan 1980
Vår berättelse

1980 startade jag Ekeby Möbler AB, då på 600 kvadratmeter i den gamla Konsumbutiken i Ekeby. Sedan dess har det hänt väldigt mycket och idag är vi ett modernt inredningsvaruhus med 10 000 kvadrat­meter utställningsyta. Detta gör oss till en av Sveriges största fristående möbelaffärer. Men, jag skulle faktiskt vilja säga att vi är mer än en möbelaffär. 1986 utökades verksamheten med en trädgårdsmöbelbutik. Vårt breda sortiment och vår populära restaurang, där vi anordnar trevliga evenemang, gör oss till det per­fekta utflyktsmålet för hela familjen. Just sortimentet ser jag som en viktig förklaring till vår framgång. Som ett fristående företag väljer vi vårt eget sortiment, som passar våra kunder bäst. Vi arbetar med många välkända varumärken, har egen import och tar fram egna modeller, vilket ger våra kunder massor av möjligheter till prisvärda inköp.

Men vår främsta resurs är ändå människorna som jobbar här. För trots vår kraftiga expansion är vi i grund och botten ett familjeföretag, där personlig service och gedigen kunskap är det allra viktigaste. Idag har Ekeby Möbler ett 50-tal anställda, som är experter inom sitt område och som alltid är beredda att hjälpa dig som kund. Efter nästan 40 år i branschen är vi idag ett välkänt möbel- och inredningsföretag. Vi har en god ekonomi och innehar högsta möjliga kreditvärdighet. Det ger dig som kund en extra trygghet, då du vet att vi alltid gör rätt för oss. Men tro inte att vi slår oss till ro och är nöjda. Det är drivkraften och passionen som tagit oss dit vi är idag. Och det är med samma egenskaper som vi tar oss an framtiden. Vårt mål är att fortsätta vara ett av de ledande möbel- och inredningsvaru­husen i Sverige.

Välkommen!
Bengt Persson med personal
 

Jobba hos oss

Delar du vårt intresse för möbler och inredning och vill vara en del av Ekeby Möbler? Skicka då in din ansökan via e-post till jobb@ekebymobler.se Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du skriver vilken avdelning du söker till (butikssäljare, kassa/reception, e-handel, ekonomi, lager, leveranser, tapetserarverkstad eller restaurangen). Har vi inga lediga tjänster ute just nu så sparar vi din ansökan för framtida öppningar.