icon skydd 042-896 30
  • Vardagar 10-19
  • Lördagar 10-16
  • Söndagar 11-16
Fri frakt
Fri frakt i webbshopen på köp över 1500 kr
Fri frakt
35 års erfarenhet
Fri frakt
14 dagars öppet köp i webbshopen
Säkra betalningar på ekebymobel.se

Stora / mellanstora mattor

Här har vi samlat alla våra mattor som är mer än 1 meter i bredd och i varierande längder.

Att inreda med mattor är ett bra sätt att skapa en mer inbjudande och hemtrevlig atmosfär hemma. Här kan du hitta ett stort utbud av maskinvävda mattor av hög kvalitet. Vi har samlat ett brett sortiment med mattor för alla hemmets rum. Välj bland rostiga och naturnära färger eller något mer utstickande och färgglatt. Många av våra maskinvävda mattor går i orientalisk stil, vilket är väldigt snyggt på just mattor. Hitta en maskinvävd matta i den storlek, färg och form som tilltalar just dig.

Här kan du bli inspirerad av vårt stora och varierade sortiment av plastmattor. Plastmattorna du ser här är tillverkade av hög kvalitet och hållbarhet. Fördelen med plastmattor, gentemot vävda tygmattor, är att de kan tvättas enkelt, användas på båda sidor och dessutom kan läggas utomhus. Du hittar vackra färger och mönster på våra plastmattor, vissa har även detaljer i form av fransar. Många gillar att inreda med mattor i hemmets alla rum, men i just köket kan det vara lite knepigt att lägga en vanlig matta. Med en plastmatta får du en ombonad känsla i köket samtidigt som mattan är lätt att rengöra vid behov.

Under 1960-talet var ryamattor något av det snyggaste man kunde ha i hemmet. Idag är mattan tillbaka och har verkligen gjort en storslagen comeback. Att just ryamattor blivit så populära är egentligen inte särskilt konstigt. Mattorna är mjuka, tjocka och har ett vackert skimmer. Här hittar du stora ryamattor i olika former och färger. Placera en stor, rund ryamatta under soffgruppen och vila fötterna på ett mjukt underlag. Att placera just fåtöljer, bord och soffgrupper på en stor matta skapar en illusion av ett rum, något som är både mysigt och ombonat. Hitta en ryamatta i en färg som tilltalar dig.

Gör det mjukt och skönt för fötterna genom att inreda hemmet med vackra trasmattor. Här kan du hitta många fina trasmattor i olika färger, mönster och former. En trasmatta passar minst lika bra i gäststugan som i badrummet, sovrummet eller köket. Mattor har en förmåga att mjuka upp atmosfären och skapar snabbt en mer inbjudande och ombonad känsla.

Artiklar 1 till 50 av totalt 97

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 50 av totalt 97

Minskande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2