Tips och inspiration
Inred för en härlig höst

Hösten är här med krispig luft, sprakande färger och extra mycket tid för umgänge och avslappning inomhus – en perfekt årstid för både små och stora inredningsprojekt, alltså! Vi delar med oss av några enkla knep som gör ditt hem extra mysigt, hemtrevligt och behagligt i höst.

Läs mer


 


Ge dig själv ett lyxigt hem med sammet

Sammet är trendigare än någonsin. Kanske är det den mjuka looken i kombination med det naturliga djupet som gör sammeten så populär? Den ger helt enkelt en speciell, lyxig karaktär åt ett rum, samtidigt som den bidrar med en ombonad och välkomnande känsla. Och det finns flera sätt att inreda med sammet på. Läs mer om hur och se utvalda sammetsfavoriter här.

Läs mer


 


Boosta din energi och sporra din kreativitet med rätt färger på inredningen

Färger påverkar måendet, ibland mer än vi vill tro. Genom att ta genomtänkta beslut när du väljer vilka färger du inreder med hemma, kan du till exempel boosta din energi, ge dig själv de bästa förutsättningarna för avslappning och sporra din kreativitet. Men det gäller att välja rätt färg till rätt rum. Läs mer om hur val av färger i inredningen påverkar ditt humör.

Läs mer


 


Fynda smart på rean – 5 knep som hjälper dig göra bra val

Reatider erbjuder fina möjligheter att köpa möbler och inredning till bra priser, men det är också lätt hänt att ta beslut som inte är helt genomtänkta. Vi har skrivit ner våra bästa knep som hjälper dig att göra smarta val när du fyndar till ditt hem.

Läs mer


 


Så skapar du rätt känsla med textilier

Kuddar, plädar, gardiner och mattor är inredningsdetaljer som alla har förmågan att förändra ett rums karaktär. Vi delar med oss av några knep som hjälper dig att skapa rätt känsla med hjälp av textilier.

Läs mer


 


10 inredningstips för din uteplats

När våren och sommaren kommer med blå himmel och längre dagar är det dags att fixa till uteplatsen. Här hittar du 10 tips som hjälper dig att göra den harmonisk och personlig. Häng med ut!

Läs mer